Εξετάσεις

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
Άνεση και ασφάλεια κατά την αιμοληψία.
Άμεσες, ποιοτικές και απόλυτα αξιόπιστες εξετάσεις

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

Αιματολογικό

Οι αιματολογικές εξετάσεις αφορούν στη μέτρηση των ερυθρών, των λευκών αιμοσφαιρίων και των αιμοπεταλίων, στη διερεύνηση αναιμίας καθώς και άλλων παθήσεων.

Βιοχημικό

Οι βιοχημικές εξετάσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην άμεση διερεύνηση της λειτουργίας του οργανισμού ελέγχοντας την ηπατική, τη νεφρική, την καρδιακή λειτουργία, το λιπαιμικό προφίλ, την ανοχή στη γλυκόζη.

Ορμονολογικό

Στο ορμονολογικό τμήμα του εργαστηρίου μας γίνονται μετρήσεις ορμονών που χρησιμεύουν στον έλεγχο των ενδοκρινών αδένων και παθήσεων που σχετίζονται με αυτούς.

Έλεγχος Φαρμάκων

Το εργαστήριό μας σεβόμενο πάντα τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων υπόσχεται να εξασφαλίσει τον έγκυρο και έγκαιρο προσδιορισμό επιπέδων φαρμάκων και εξαρτησιογόνων ουσιών στο αίμα σας.

Μικροβιολογικό

Οι μικροβιολογικές εξετάσεις επικεντρώνονται στην ανίχνευση και μελέτη των μικροοργανισμών με βάση τις διαφορετικές τους ικανότητες και τις κλινικές τους εκδηλώσεις.

Οστεοπόρωσης

Η οστεοπόρωση είναι ένα συχνό νόσημα με τεράστιες κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις. Περίπου 1 στις 3 γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών και 1 στους 5 άνδρες θα πάθουν ένα οστεοπορωτικό κάταγμα.

Ανοσολογικό

Αυτές οι εξετάσεις ελέγχουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κάτω από φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.

Προγεννητικού ελέγχου

Ο προγεννητικός έλεγχος περιλαμβάνει μία σειρά εξετάσεων που στόχο έχουν να εξασφαλιστεί η υγεία της μητέρας και του μωρού. Αφορά ένα σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή.